Ronald Gavril vs David Benavidez

0
12

‘Lupta secolului’ cum a fost denumita in Statele Unite, este la doar o zi distanta, una dintre legendele vii ale boxului, care se afla inca in activitate Floyd ‘Money’ Mayweather Jr. va lupta cea de-a 50-a lupta pe 26 august , impotriva unui luptator neasteptat, este vorba de Conor McGregor, irlandezul care a surprins intreaga lume a UFC-ului, insa care nu are nici-o partida de box profesionist in palmares. O lupta interesanta, intre doua lumii ale sportului de contact, in care Floyd pleaca desigur cu prima sansa.
Floyd ‘Money’ Mayweather Jr

Este neinvins in toata caria de pugilist, avand 49 de victori, 26 venind prin KO
Este campionat la 5 divizii, unde a castigat 8 titluri mondiale.
S-a retras temporar din lumea boxului ,in anul 2015 , dupa victoria in fata lui Andre Berto.
Este recunoscut ca cel mai bun pugilist defensiv din istorie.
Unul dintre dezavantajele lui Floyd este varsta pe care o are, 40 de ani, dar si faptul ca acesta nu a reusit sa castige un meci prin KO, din anul 1999.
A declarat in conferintele de presa, pentru promovarea luptei ca o sa-l atace din primele runde pe irlandez, acest lucru fiind un lucru, neobisnuit, acesta fiind cunoscut pentru modul in care se apara , victoriile venind prin ‘couterpunch’ , asteptand greseala adversarului.
Pleaca totusi ca mare favorit, fiind neinvins in toata cariera, fiind greu de crezut ca va fi doborat de un incepator in lumea boxului.

Conor ‘ The Notorious ‘ McGregor

Irlandezul are pe langa avantajul intaltimii si a puterii , si avantajul varstei, implinind nu de curand 29 de ani.
A cutremurat lumea UFC-ului, prin victoriile pe care le prezicea cu exactitate, chiar in conferintele de presa, acesta reusind sa castige luptele, in chiar modul si runda in care a prezis.
A facut istorie in UFC reusind sa fie primul luptator care detine 2 centuri, la 2 categorii diferinte in acelasi timp.
Are un record de 21 de victori – 18 prin KO, si doar 3 infrangerii, de subliniat ca toate aceste infrangeri au venit prin ‘submission'(predare).
Cea mai impresionanta victorie, a fost in fata brazilianului Jose Aldo, neinvins de 10 ani, care a fost doborat de irlandez dupa doar 13 secunde cu prima lovitura.
A declarat ca va castiga partida impotriva lui Floyd in doar 2 runde, dupa ce s-a decis ca cei doi sa lupte cu manusi mai usoare in greutate.

Pontul meu pentru Mayweather vs McGregor

Ma astept la o partida dominata de Floyd, care are de partea lui experienta ringului, insa la fel cum multe nume ale lumii si ale boxului , au declarat, Conor are sansa lui, singura modalitate totusi de victorie a irlandezului fiind KO. Pontul meu se bazeaza pe faptul ca probabil aceasta lupta va ajunge la 12 runde, Floyd este un boxer mult prea experimentat si cel mai bun boxer in defensiva pentru a fi doborat de McGregor, insa are totusi 40 de ani, si nu a reusit sa castige prin KO de 18 ani. Consider ca aceasta lupta va fi decisa la puncte, unde Floyd va castiga din cauza experientei.

Pont : Floyd castiga la puncte, cota 3.75

Share Our Picks

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.